1. Ik ben hier gisteren een giros schotel en 2x cola light wezen halen. Het totaal bedrag lag net onder de €16.

    Eten & drinken: Giros bovenop wat frietjes met een beetje coleslaw en tzatziki. Op zich was het prima te eten maar ik ben niet van mening dat dit "de beste giros in Maarssen is" zoals staat aangegeven in andere recensies. Voor een paar euro meer is de giros bij de Griekse restaurants wel iets beter.

    Service: Aardige mensen en ik ben vlug geholpen. Nu was het ook woensdag avond om 19:00 dus het liep niet echt storm. Geen idee hoe het in het weekend is.

    Sfeer: Het is een snackbar, meer kun je er niet echt van zeggen. Zolang als het beetje schoon is en je ergens kunt zitten vind ik het prima. Dat was hier ook het geval.

    Prijs/kwaliteit: Ja, het was wel redelijk. Zoals ik al aangaf kun je elders betere giros krijgen. Daar krijg je er voor €20 ook een voor- of na-gerecht bij en mag je non-alcoholische drankjes drinken zoveel je wil. Dus, het is niet te duur maar het is ook niet uitzonderlijk goedkoop ofzo.

    Je kan hier een lekkere hap gaan halen. Als ik er zelf in de buurt woonde kwam ik hier denk ik ook wel vaker als ik een keer naar het cafetaria wou.

    • Eten & drinken 7
    • Sfeer 7
    • Service 8
    • Prijs / kwaliteit 7
    7,1
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen

Reacties op deze recensie

  1. Zorg ervoor dat je reactie voldoet aan de reactie regels. Lees ook onze privacyverklaring.

Log in om een reactie te plaatsen

Het is niet mogelijk om anoniem te reageren op recensies. Log in of registreer om een reactie te plaatsen.

Er zijn nog geen reacties op deze recensie.