1. Met een gezelschap van 9 personen bij Mallejan gaan eten. Binnenkomst was hartelijk maar zodra we aan tafel zaten was deze vriendelijkheid verdwenen. De dame in de bediening oogde gehaast, was nauwelijks te verstaan en snapte onze vragen vaak maar half. Ook de kok bij de teppanyaki bleek er weinig zin in te hebben. Op mijn vraag welke vleessoorten er in de vitrine lagen antwoordde hij met 'dit!'.

    Al snel stond er voor het wokken een flinke rij. Het tweede gedeelte met wokbranders ging pas open toen de drukte voorbij leek te zijn. Verder was het merendeel van het eten niet heel speciaal, er zijn lekkerdere wokrestaurants. De sushi was niet gemaakt van sushirijst dus ook niet lekker. De andere buffetten waren erg rommelig opgezet.

    Daarbij doet het hele restaurant erg gedateerd en ongezellig aan. Het licht in de wc bleef ook maar een paar minuutjes aan waardoor ik eindigde in het donker!? Al met al een typische vreetschuur die er op gericht is je in fabriekstempo zoveel mogelijk geld uit de zakken te kloppen.

    Mij zullen ze nooit meer terugzien bij de Mallejan, ik ga wel naar de concurrent.

    • Eten & drinken 4
    • Sfeer 2
    • Service 2
    • Prijs / kwaliteit 2
    2,8
    0 positieve stemmen0 negatieve stemmen

Reacties op deze recensie

  1. Zorg ervoor dat je reactie voldoet aan de reactie regels. Lees ook onze privacyverklaring.

Log in om een reactie te plaatsen

Het is niet mogelijk om anoniem te reageren op recensies. Log in of registreer om een reactie te plaatsen.

Er zijn nog geen reacties op deze recensie.